Ini bilik IT KerepeK

By Yazid Umar
No story 2 story, seharian ari ni dok rumah saja sebab hujan dari pagi hingga sekarang tak dapat nak buat aktiviti luar. Nak jetski ombak kuat, mau jalan ke bandar KK pasti jam giler. Jadi ikut juga macam c Nsem Man (konon) letak jugak gambar PC di rumah dan itulah keadaannya.

Beginilah rupanya bilik IT KepeK di rumah berserabut dengan macam2. Kepek kalau dok mengadap PC boleh tahan sampai pagi sebab sebelah PC ada TV terus sambung Astro dan bila time makan intercom ada sebelah nak makan call aje.

Di atas rak siap dengan radio keset, player CD, player video dan player rekod. Kalau rajin ubah format kepada MP3 (dulu2 rajin sangat2, sekarang dah kurang lah)

Petang dah mau g mandi... bye :)
 

6 comments so far.

  1. -dazZ- June 9, 2008 at 8:47 AM
    ni bilik ke ape..stor xselerak camni.. hahaha
  2. Nsem Man June 9, 2008 at 10:06 AM
    Nsem Man is real zzz. kepek seb bek la tu bilik kerja kalau bilik umah tak tau la nak cakap apa....
  3. Nsem Man June 9, 2008 at 10:19 AM
    arr kepek cd yang bersepah tu cd apa yer aku baru pasan bila tengok lagi sekali ^^
  4. akusape June 9, 2008 at 11:18 AM
    ehem...macam studio jalan ampas je aku nengok...wah..wah..wahh korang menayang bilik IT korang ye...best nye...
  5. KerepeK June 9, 2008 at 1:22 PM
    balik ni kena kemas bilik lah... korang kutuk aku jerr
  6. NaNi July 2, 2008 at 10:16 AM
    ooh sini rupanya pirates of the caribbean tinggal ye

Something to say?