gath yang best

By mizu_sama

lu org semua BEST!!

asslamualaikum...

ke forward rakan-rakan yang di sayangi.. terutama mereka yang hadir JUS,KIENA,LEDI,SUMMER,MK DAN KEREPEK,SRILL,DIN,DAX

menulisnya waa disini adalah atas sebab ingin meluahkan isi hati wa pada apa yang berlaku pada tarikh 26-27 julai 2008...
petama-tama kalinya..wa rasa tetipu...gath kata sehari je..tapi wa dpt rasa cam 2 hari..pergghh...lazat sial...2 hari dapat luangkan masa besama kontol's dan pepel's. wa amat beterima kasih pada mereka-mereka yang tanpa sebarang alasantan,alasaitan mengerak diri bersama-sama meraikan ulung kalinya gath yg penuh makna ini.wa amat teharu kepada mereka-mereka yang hadir pada kali ini.setelah mengutip pengalaman gath terdahulu,wa rasa ini laa geng yang paling lazat wa penah nikmati..semua saporting,cooling,hiking,gambling, traveling,syataning dan berbagai-bagai lagi.walau pun kehadiran ahli jamban sekitar 10 org,wa rasa amat puah ati walaupun terpaksa tdo kul 5 pagi(ledi tdo kul 7..lg cm chilaker). tapi ini semua menunjukkn kebestan gath kali ini adalah di tahap dewa. kebestan ini tidak berakhir pada petang itu(biasa gath kul 4 PETANG da tamat) tapi belarutan hingga ke kul 4 PAGI dengan lokasi akhir dirumah kiena(tq,tea o lu wat wa kentut 2 beb). selepas habis kami makan aiskrim(sebelum tue kami telah di jamah dgn pizza,manggis,kepsi dan kawan2 nya) kami berubah lokasi ke KLCC(nk puaskan hati ledi). di sana kegilaan geng Jamban makin teserlah dgn aksi2 yang lebih mengiurkan sperti.....wa malas nk cite la...tapi org2 kat klcc tue gelang pala la tgk aksi kitaorg begambar. setelah masing2 sudah penat ber pose,kitaorg begerak ke luo klcc,tapi sian kat ledi..malam tue x de air pancut...so lain kali lu tgk la..pastuh setelah masing2 mengeluarkan irama dongdang sayang,kitaorg gerak ke bangi utk mengkedarah.kat sana kitaorg oder expresssssss....apa lauk ada sebat je..(dpt la yg x sedap..mmg kedai tue x sedap rasanya) pastuh kat sana terbit la cite cam chilaker oleh zainudin rusman dan kita org ada online live ngan yaya.pada tika dan saat ini ahli yg masih idup adalah semua kontol(kita org TEGAK lagi beb) dan only ledi yg masih belum lunyai(wa saspek lu laaa).setelah itu,kita org begerak ke serdang,ia itu rumah kiena..pada laluan ini la berlaku aksi kejar-mengejar,letup meletup di antara kami. setelah melepaskn hadas kecil di rumah kiena,gath ini x berakhir di sini. wa igt semua da setel,rupanya wa rasa gembira,ceria,seronok,teharu pasal lu lu org(wa petik nama laa... kepek,dax,kiena,ledi dan summer) sudi ke kedai gua...teharu beb!kehadiran korang wa dahului dgn ucapan ribuan terima kasih..wa suspek la lu org.. akhir kata,majulah sukan untuk negara.sekian....


cam sial..tulih panjang-panjang,ending cam chilakerr...wakakakakakakaka


yang nulih agak panjang dr biasa,

beldi biru
 

4 comments so far.

  1. JuiCe July 28, 2008 at 9:25 AM
    ko xsebut nme aku..ni yg aku marah ni!!!!grrr
  2. Nsem Man July 28, 2008 at 9:54 AM
    hang la yang kentut tu bel yer! kantoi lah
  3. Nsem Man July 28, 2008 at 11:31 AM
    ar bell yang aku makan tu masuk akaun hang jangan tak bayar pulak boncit perut aku em len kali aku nak g lagi la makan free wakakakaka
  4. Summerteen July 28, 2008 at 3:47 PM
    bel, kalau ko nk tau kul 6 pagi aku sampai umah kina..aku rse korang br je beredar mase tu..aku respek sama ledi, kul 7 baru tido.smbg borak ngan aku lak kat umah kina...

Something to say?