Sesi Bermaaf-maafan antara BERAS n PEPEL2

By JuiCe
[4:35:56 PM] aku says: aku nk mtk tlg leh?
[4:36:11 PM] BER45 says: daz....leh...asalkan ko tak suh aku kuo dari umah ni
[4:36:15 PM] aku says: bkn..
[4:36:26 PM] BER45 says: pe daz?
[4:36:38 PM] BER45 says: (rasa sayu lak)
[4 :37:02 PM] aku says: aku nk.. 1 ari jer...ko senang kan ati aku.. xwat aku nyumpah ko dalam ati tiap2 ari... leh tak.. 1 ari je jgn sakit kat ati aku..
[4:37:15 PM] BER45 says: baper hb?
[4:37:26 PM] aku says: esok
[4:37:28 PM] BER45 says: aku leh set takyah masuk lansung
[4:37:36 PM] nani chantek says: (chuckle) aku pn suke
[4:37:38 PM] BER45 says: keh...esok aku offline
[4:37:47 PM] aku says: bkn suh offline
[4:38:03 PM] nani chantek says: lama tak tgk telenovela
[4:38:12 PM] BER45 says: dazlaila...tu je caranya untuk aku penuhi permintaan ko (emo)[4:38:29 PM] JuiceJelita says: beras..aku pon ade permintaan..nk mintak tolong
[4:38:35 PM] aku says: tp klu ko rs susah takpe la...
[4:38:35 PM] kienacute says: same je...lusa masuk sakitkan ht or glagi
[4:38:38 PM] BER45 says: ye juslaila...aper permintaan ko?
[4:38:50 PM] JuiceJelita says: boleh x kalo ko menyayangi aku untuk satu hari saje? ;
[4:38:51 PM] aku says: juslaila???
[4:38:55 PM] nani chantek says: beras aku pn nk minta gak
[4:39:00 PM] kienacute says: juslaila :D:D:D:D
[4:39:04 PM] JuiceJelita says: (chuckle)
[4:39:09 PM] nani chantek says: hehe
[4:39:10 PM] BER45 says: ye nanilaila...ko nk apa?
[4:39:14 PM] aku says: (whew)
[4:39:18 PM] nani chantek says: mcm2 lh beras ni
[4:39:19 PM] JuiceJelita says: nme aku ROSAZIRA..bkn juslaila
[4:39:20 PM] kienacute says: sume mintak ni...aku nk mintak gak la
[4:39:28 PM] nani chantek says: (ayt tak kasi kita kick dia lh ni)
[4:39:33 PM] BER45 says: rosazira...aku memang la sayang ko
[4:39:36 PM] aku says: laila tu nm aku.... mn leh kasik org... :@
[4:39:47 PM] JuiceJelita says: beras..esok ko boleh menyayangi aku?
[4:39:50 PM] eleen says: beras..aku pun nk mntk gak
[4:39:57 PM] BER45 says: ala daz...pinjam kejap je wat umpan
[4:39:58 PM] kienacute says: jom2 mintak ngn beras
[4:40:17 PM] aku says: beras.. tu jer pemintaan aku...
[4:40:22 PM] kienacute says: aku nk mintak gakkkkkkkkkkkkkk
[4:40:24 PM] BER45 says: nani...alahaiiii...aku memang sayang korang sgt2 taww
[4:40:38 PM] nani chantek says: how sweet
[4:40:40 PM]
eleen says: beras..nk mntk...
[4:40:42 PM] nani chantek says: (chuckle)
[4:40:44 PM] BER45 says: aku tak penah pun sakit hati....hins...hinss..
[4:40:49 PM] BER45 says: (peluk la aku wey)
[4:40:53 PM] aku says: sbb ko yg menyakitkn org..
[4:40:56 PM] nani chantek says: beras...nk duit skit
[4:40:57 PM] kienacute says: alorh....buat x layan aku....majuk arhhhhhhhhhhh
[4:40:58 PM] JuiceJelita says:
[4:40:24 PM] BER45 says: nani...alahaiiii...aku memang sayang korang sgt2 taww..(aku nk msuk dlm jambanz)
[4:41:16 PM] BER45 says: ni sumer adik2 aku neh...sedarah sebangsa...hins..hins...sob...sob..

dh bce harap pham..beras n pepel telah berbaik2..
 

2 comments so far.

  1. -dazZ- July 24, 2008 at 9:13 AM
    statement ni wat aku sesak napas..
    grrrr
    kantoi
    gilak gilak
    (syg.. i mtk maap tau)
    [jeling jus]
    grrrr
  2. JuiCe July 24, 2008 at 9:26 AM
    pdn muke daz..spe suh tipu syg ko..lalala...grrrr

Something to say?