Kenangan Silam

By mizu_sama
Tahun 2007, aku start mengenali korang.. Waktu tu, tujuan asal nak cari lagu mp3.. search kat google,jumpa blog memula memang aku nampak chat box sebelah kanan aku tapi buat tak reti jer.. tapi tah macam mana..rasa nak join pulak perbualan diaorang... macam syok pulak.. sampai la aku kenal owner blog, KerepeK, Srill, Bear rice, din83,kiena, summer, dazz, sha83, eleen,ledi,3rd, juice,minah kampung dan ramai lagi. sampai la kami buat gath yang di kelolai oleh minah kampung. siap ada tournament bowling dan bertukar hadiah. terkena jugak la minah kampung..hahahaha kemudian diadakan second gath yg agak kecil bilangannya tetapi kehadiran kerepek menyebabkan gath kali ni berbeza. owner blog akhirnya dapat jugak aku jumpa. itu cerita tahun 2007. 2013..6 tahun dah berlalu. dalam 6 tahun nie,banyak benda dah berlaku. aku dah berkhawin,aku bertemu jodoh pun berpunca dari blog muaturun. aku kenal dengan summer@rossa, dan dia ada kawan nama Zilla..dan Zilla dah sah bergelar isteri aku. dan,aku sendiri dah lama tak update pasal blog. terlalu lama rasanya. aku harap,suatu hari nanti aku dapat jumpa semua kawan-kawan muaturun.. In shaa Allah!
 

1 comment so far.

  1. din82 January 5, 2013 at 2:28 PM
    hhehehehehe...nanti kita chat pastu kita wat gathering lagi...kali ni kita waat besar -besaran punya...kita kumpulkan suma rakan2 chat yang lame balik...

Something to say?