Aku di Site...

By akusape!

Geng jamban ku suma..skang ni aku menyepi di siang hari kerana aku berada di site sekitar Kolumpo.Aku skang menjelajah suma bangunan yang berada di Kolumpo.Aku dah semakin hitam..penat dan best kerja ni kerana banyak kuar dah dapat kuar peluh yang banyak...Gambar aku tu untuk korang suma yang rindukan aku...tatap lah gambar itu..Gambar aku tu ber"background"kan Kolumpo...
 

1 comment so far.

  1. twistiesgurl August 21, 2008 at 9:27 AM
    bestnyer ko din...
    dpt jalan2 kolumpo(jeling ledi)...
    aku nk keje ngn company ko leh??
    leh jalan2 kolumpo (jeling nani plak)

Something to say?