AMaNaT MeRdeKA

Category: By Geng Jamban

Yang Berbahagia Tuan Kerepek, Yang dihormati Tuan Shrill, Beras, Din, Bel, Dax, Pan, Gaara, 3rd. Yang di Dimuliakan Datin MK, Kiena, Nani, Lady, Summer, Dazz, Eleen, Chya dan Jus..Berdirinya saya di pentas jamban yg tak seberapa ini adalah untuk menyampaikan amanat seblum saya berangkat ke kampung halaman saya iaitu di United Kingdom of London..

The Kontolis

diterajui oleh KEREPEK: Wahai Kanda Kepek, walaupun kita lom penah dating bedua, aku nak ucapkan banyak2 tima kasih sbb blog ko lah aku jumpa taik2 di jamban neh.
SAHABATKU SHRILL : Selamat menyambut kelahiran baby baru. Ko lah ahli jamban yg paling puake penah aku jumpa, (bak kata din)
PAPA AMIRUL (BERAS) : pstt amirul tu aku reseve awal2 tau, pastikan dia jd lawyer atau majistret. muehehehehee
ZAINUDIN RUSMAN : Sahabatku din yg kecil molek, ko la bos ku sampai pencen, cayalah..
BEL KEKASIH GELAP : muahahahaha, pst gambo ponggong aku mana..jgn lupa aku tau
DAX YG X HENSEM: dax oo dax mana la ko menghilang, hasrat ko nak jumpa aku nampaknya tak kesampaian.. takpela, mana tau 20 thn akan dtg kita leh jd besan..
PAN CIKGU KEDING: Pan walaupun ko salu kutuk pusat aku, tp lobang idong ko ttp menjadi pujaan hatiku spi bila2.
KELING GAARA: err apa aku nak kutuk ko neh, errrr. dah puas kutuk ko spi tak tau pe nak tulis pasal ko, neway arap ko dapat tukar ke semenanjung dgn segera..(pst leh la dating ngan nani...(sambil jeling din)
ADEK 3RD YG MANIS: ted mekasih la sbb sudi jd wakil aku masukkan entry neh, klu nak arapkan kiena, jgn harapla,dia sebok jahit manik kat umah sampai sanggup ponteng keje, muekekekekeke. Jgn lupa aku tau, aku akan salu lawat blog ko.

The Pepelis

Diterajui oleh MK: hoih MK, ko janji nak banje aku piza la, kepsi la, ciken rice la, spi arini pun tarak, cissssssss.. takpe2 aku kumpul semua tu, nanti aku dtg blik sini aku tagih tau
KIENA GEBU COMEI : hoih, tak abis lg jahit manik ke. pst nanti klu ko nak dtg kch calling jer aku tau, take care tau
NANI SI CANTEK : Hoih nani, aritu aku tak sempat nak bermesra ngan ko, tp ko mmg best la beb. spoting..
LADY AWEK BRUTAL: muehehehehehe lady, jgn marah ye.. ko mmg brutal rock giler, rugi aku tak sempat jumpa ko aritu, klu tak mmg kecoh.hehe, klu ko g "butulu" call aku tau
SUMMER: sum oo summ, ko ni pun aku tak sempat nak bermesra, tu la sape soh tido, aku majuk pastu balik la, hehe
DAZZ: dazz my prend mana la ko menghilang,,uhuk uhukkk, nanti aku salu lawat blog ko aku conteng2 la situ nanti, im gonna miss u
ELEEN, CHYA, JUS: korang bertiga jangan lupa aku tau, salu2 la online, mana tau ada time aku online aku leh chat ngan korang, take care tau

to all jambanese, korang sume best giler, i'll be missing u all

yang benar
Mia yg gendut
 

7 comments so far.

  1. KerepeK August 22, 2008 at 7:05 PM
    JAGA kepek mau ke BINTULU.... kat belah mana yek :)
  2. Tuah E One August 22, 2008 at 8:01 PM
    bintulu?mcm org lua saja..org sarawak kata butuhlu...hahaha

    nway mia...tq tolong2 masak ari tuh..gamba ponggong mu bialah menjadi resia kita,pojaan hatiku.dtg semenanjung kasik tau la.semoga kekal menjadi my sleping partner...haha
  3. LaDY August 23, 2008 at 3:11 AM
    mia..huk3....
    xdpt jupe ko..
    nyesal aku dtg lmbt ritu..
    tp xpe..t aku trun 'butuhlu' aku pasti carik ko...hehehehe..

    miss you miaa...
    muaaahhh3x..
  4. Nsem Man August 24, 2008 at 8:47 AM
    . . .
    will miss you
  5. twistiesgurl August 25, 2008 at 8:51 AM
    miaaaaaaaaaa....
    aku akan jumpe ko seblom ko balik buthulu...(ledi...betul ke eja ni)
    ko tunggu dalam 2-3 hari ni...aku p cari ko kt wisma putra...xpon kt pinggiran putra....
    muehehehe....
    pstt..nnti sape nk pm2 ngn aku ... nk gusip2....sob...sob...sob...
  6. Anonymous August 28, 2008 at 10:11 AM
    mcm bodo jekk
  7. Anonymous March 11, 2009 at 3:55 AM
    ko la bodo anonymous.ahahahaha

Something to say?